Najib Amhali en Elise Schaap

Veronica Superguide logo
Najib Amhali en Elise Schaap

Royalty-kenner: 'Amalia in De TV Kantine ongepast'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Royalty-kenner en Vorsten-hoofdredactrice Justine Marcella, deskundige bij RTL Boulevard, vindt de prinses Amalia-persiflage van De TV Kantine not done.

Dat zei ze eerder deze avond in RTL Boulevard. Justine vond het een hele eer dat ze zélf ook werd geïmiteerd in de seizoensopener van De TV Kantine, maar die Amalia-persiflage. Nee, die krijgt haar goedkeuring dan weer niet.

'Niet geslaagd'

"Ik vond dit niet geslaagd, nee", begon Justine. "Parodieën, dat mag allemaal. Maar ik vond dit voor Amalia... nou, nee, ik vond dit echt niet leuk." Maar, zo gooit Luuk Ikink in de groep, "het staat zó ver van Amalia af, ik bedoel: als iémand er niet op lijkt..." Toch blijft Justine bij haar punt. Ze vindt het vooral door de leeftijd van Amalia nogal ongepast. "Als je 17 bent, ben je echt nog een identiteit aan het maken."

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

'Amhalia'

De makers van De TV Kantine hielden hun versie van Amalia voor de première bewust geheim. In de uitzending zelf dook Najib Amhali opeens op als de prinses. Totáál niet lijkend, maar dat was ook niet de bedoeling. Door de woordgrap ('Amalia'/ 'Amhali') en de stijl was het gewoon een gimmick. Justine staat er niet alleen voor met d'r mening. Ook online klonk de nodige kritiek op de TV Kantine-Amalia.

De TV Kantine is elke donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. 

Lees verder