Elise Schaap als blogger Hymke in Nieuw Zeer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elise Schaap als blogger Hymke in Nieuw Zeer

Gemist: Elise Schaap sloopt ijdele vloggers in Nieuw Zeer

|
|

Laatste update:

De kans is groot dat je gisteravond thuisbleef voor de speeddates in Boer Zoekt Vrouw, maar er was nóg iets leuks te zien: de eerste aflevering van de sketchshow Nieuw Zeer. Ilse Warringa, Frank Lammers, Pierre Bokma en nog véél meer bekende acteurs vrolijkten de zondagavond op met bizarre sketches, maar er was er één de beste: Elise Schaap!

De sketchshow trok gisteravond ruim 800.000 kijkers op NPO3, wat een zéér respectabel aantal is. We zagen Ilse Warringa (De Luizenmoeder) ruzie schoppen in een stiltecoupé…

En een gezinnetje lekker samen naar Klokhuis kijken!

Dé openbaring was echter Elise Schaap, die als vlogger Hymke aandacht wilde besteden aan arme vluchtelingen. Youtubers en vloggers worden vaak gezien als leeghoofdige, aandachtszieke types en Hymke ging er nog even knetterhard overheen. Als de échte vluchteling niet zo fotogeniek is, dan verzin je er toch gewoon een?

‘Sorry, maar dit is totaal niet Instagrammable!’

Nieuw Zeer

Dat Elise Schaap enorm goed is wisten we natuurlijk al langer na de TV Kantine, Undercover, en Familie Kruys. Is het voor jullie een vaste nieuwe show op NPO3? De hele uitzending van Nieuw Zeer kijk je terug op NPO Start.

Lees verder