Mogelijk speelfilm van De Luizenmoeder!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mogelijk speelfilm van De Luizenmoeder!

Mogelijk speelfilm van De Luizenmoeder!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Diederik Ebbinge wil na het tweede seizoen stoppen met De Luizenmoeder, maar Ilse Warringa wil dóór! ‘Juf Ank’ wil graag een film maken over basisschool De Klimop.

Bianca Krijgsman, alias de altijd nét wat te fanatieke vrijwilligster Nancy, vermoedt dat er nog meer in het vat zit, zo zegt ze tegen de Telegraaf.

Volgens Krijgsman zou Ilse Warringa (juf Ank), die de serie schrijft met Diederik Ebbinge, graag een film maken. De actrice zou er in elk geval nog graag mee doorgaan. En neem het haar eens kwalijk! 

Ebbinge, die directeur Anton speelt en de serie met Warringa schrijft, zei onlangs wel klaar te zijn met de megapopulaire serie (en de merchandise!). Krijgsman zegt echter nog van niets te weten, en hoopt dat Ebbinge zich nog bedenkt als hij tussendoor een ander project doet.

De Luizenmoeder

De satirische comedy De Luizenmoeder brak het ene na het andere kijkcijferrecord. Hoewel de cijfers de laatste tijd een beetje dalen, kijken elke week miljoenen mensen naar de perikelen op basisschool De Klimop. De serie kreeg recent een Vlaamse versie, die iets minder succesvol was, en er staan nog meer buitenlandse versies gepland, zoals Die Läusemutter!

Een speelfilm, over een schoolreisje misschien, zou een mooi De Luizenmoeder-project kunnen zijn, en mogelijk óók aan kunnen slaan in het buitenland. Je moet het ijzer smeden als het heet is, anders laat een aangekondigde film wel weer érg lang op zich wachten, zoals bij Penoza.

Lees verder