• Nieuws

Dyantha Brooks over exit Expeditie Robinson

Dyantha Brooks

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks verdween deze week uit Expeditie Robinson, en in haar eigen programma werd ze over deze exit aan de tand gevoeld. Door de afwezigheid van haar mobiele telefoon begon ze aan alles te twijfelen; zelfs haar relatie!

Dyantha vroeg de expeditieleden in de uitzending van donderdag om haar naar huis te sturen. Ze kon niet langer meer zonder haar gezin, en gevoelsmatig duurde Expeditie Robinson voor haar al een half jaar (voor de kijkers trouwens ook!).

In Shownieuws werd ze ook nog even gevraagd naar haar deelname en lichtte Dyantha haar exit nog verder toe. “Ik was 23 dagen van huis en ook al die dagen mijn zoontje niet gesproken, mijn man niet gesproken. Ik heb wel gedacht: ga ik hier geen spijt van krijgen? Maar in de week dat ik terugkwam ben ik zwanger geworden.”

Bericht wordt geladen...

'Expeditie Robinson is niets voor mij'

Bart Ettekoven dacht dat Expeditie Robinson een langverwachte droom was voor Dyantha, maar dat was eigenlijk niet waar. “Ik dacht: ver van huis, geen eten, dat is niets voor mij. Het leek me wel iets dat je maar één keer in je leven meemaakt. Ik wist ook dat áls het ergens mis zou gaan, het vanwege heimwee zou zijn.”

Bart Ettekoven verbaasde zich er een beetje over, maar volgens Brooks speelde vooral het gebrek aan communicatie een rol. “Normaal gesproken kun je facetimen, ofzo. En ik dacht ook: Misschien vindt mijn man het wel leuk dat ik zo lang weg ben! Ben je gelukkig in de liefde, zul je net zien dat je man denkt: Het is wel lekker zo! Je gaat aan alles twijfelen.”

Klinkt heftig, maar dat was gelukkig niet geval. Dyantha meldde dat ze meteen na thuiskomst zwanger werd, waarna fotograaf William Rutten droog opmerkte dat “we precies weten wat jullie de hele week gedaan hebben!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Expeditie Robinson

Na een trage start zit eindelijk de vaart in Expeditie Robinson! Je ziet het survivalprogramma elke zondag om 20:00 uur en iedere donderdag om 20:30 uur op RTL4. Dit seizoen verbazen we ons vooral over de taaie Rob Geus, die telkens net niet afvalt én missen we John de Bever die zijn medekandidaten inzet als 'mantelzorger'. Hoewel extra veel Robinson best gaaf is, is het nieuwe seizoen wel érg onoverzichtelijk vinden deze oud-kandidaten.