Kijkers stuk door Rob Geus in Expeditie Robinson: ‘Slappe hap’

Door Alie Sierkstra
rob geus expeditie robinson proef slappe hengel

Expeditie Robinson-kijkers gingen helemaal kapot door het geklungel van Rob Geus tijdens de proef: “Met deze slappe hap ga je het echt niet redden.

Spoilers voor de Expeditie Robinson-uitzending van vanavond.

Expeditie Robinson-proef

Expeditie Robinson-kijkers waren vanavond getuige van een spannende proef. De deelnemers moesten een visgraatpuzzel in elkaar zetten. De puzzelstukken lagen verspreid door een labyrint. Voordat de deelnemers de puzzelstukken konden verzamelen, moest eerst echter het geraamte van de vis leeggemaakt worden. Hiervoor moesten ze zelf een hengel maken... en dat bleek best lastig!

'Rob kun je beter niks laten bouwen'

De beloning voor de winnaar van de proef was immuniteit. De verliezer kreeg een zwarte stem op de Eilandraad… Er stond nogal wat op het spel dus! De kijkers zijn echter genadeloos: zij gaan helemaal kapot door het gestuntel van Rob Geus, die enkel een soort slappe hengel in elkaar weet te knutselen.

De afvaller van vanavond

Geen wonder dat pechvogel Rob de proef verloor. Het was echter niet De Smaakpolitie-presentator die vanavond zijn koffers moest pakken… Dyantha Brooks ging namelijk op eigen verzoek naar huis. De Shownieuws-presentatrice had te veel heimwee naar huis.

Meer lezen over Expeditie Robinson? Afgelopen zondag waren de kijkers bedroefd door het plotselinge vertrek van Loiza Lamers. Waarom zij naar huis werd gestuurd door de dokter lees je hier.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.