Dyantha Brooks doet boekje open over Expeditie Robinson

Door Redactie
Dyantha Brooks, Expeditie Robinson 2021

Het is eindelijk bevestigd: Dyantha Brooks doet mee aan Expeditie Robinson 2021. Wekenlang heeft ze haar Shownieuws-collega's voorgelogen, maar nu haar deelname out in the open is, doet ze toch alvast een interessante ontboezeming...

Dyantha heeft tijdens haar deelname van Expeditie Robinson namelijk niet met iedereen vriendschap gesloten, zo blijkt nu...

Leugentje om bestwil

Eigenlijk wilde Dyantha niets zeggen over hoe haar deelname is verlopen, maar haar collega's Patty en Bart Ettekoven hadden nog wel een appeltje met haar te schillen. "Wat heb jij tegen ons gelogen. Je hebt maandenlang lopen liegen", begon Bart gisteren in de uitzending van Shownieuws. En dat bleek voor haar geen peulenschil. "Het is zo moeilijk, want ik vertel jullie alles."

Vriendschappen voor het leven

Alles? Nou, wel iets meer dan mag. "Ik vond het een eer om met zoiets mee te doen. Ik kan niet vertellen hoelang ik daar geweest ben, maar het was onwaarschijnlijk leuk", begint ze voorzichtig. Maar op de vraag of ze vrienden heeft gemaakt, is ze al wat meer open. "Voor het leven, hoop ik. Er zijn wel echt mensen die ik in mijn hart gesloten heb."

Betrokken bij een bondje

Nu staat het survivalprogramma vooral bekend om de complotjes en 'bondjes', en daar blijkt Dyantha een kei in. Er is namelijk iemand die haar bloed wel kan drinken! "Ik denk dat er misschien wel iemand is die dat over mij denkt", reageert ze op de vraag of ze iemand nooit meer hoeft te zien. "Die misschien iedere avond als ze langs SBS gaat doorzapt als ze mij ziet." Ze? Wij kunnen niet wachten om te ontdekken wie dat is! 

Beluister hier naar het hele interview met Dyantha.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur én elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL4. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.