• Bridgerton

Déze personages krijgen de hoofdrol in Bridgerton seizoen 3!

Bridgerton

Lady Whistledown herself heeft de hoofdrolspelers voor het derde seizoen van Bridgerton bekendgemaakt. Bridgerton-boeklezers, opgelet: dit is nogal een plottwist!

En de nieuwe Bridgerton is…!

In het eerste seizoen volgden we Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en haar nieuwe lover Simon Basset (Regé-Jean Page). En vorig seizoen zagen we hoe haar oudste broer Anthony (Jonathan Bailey) in een ingewikkelde driehoeksverhouding kwam. Het derde seizoen staat er weer een nieuwe Bridgerton centraal, namelijk: Colin (Luke Newton) samen met Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Teleurstellend 

Fans die de boeken verslonden, laten in de comments weten dat ze deze keuze niet heel erg waarderen. Volgens de boeken zouden er namelijk twee andere hoofdpersonen moeten zijn. In plaats van de twee vrienden die nu misschien dan toch lovers worden, zouden Benedict Bridgerton en Sophie centraal staan.

“I wanted season 3 about Benedict and Sophia, Benedict fans we are crying today, Tell me there’s going to be a season about Benedict and Sophie toooooo plz”, zijn een paar voorbeelden van nogal teleurgestelde fans.

Meer dan vrienden?

In de vorige seizoenen zagen we een fijne vriendschap tussen de twee. Penelope had al langer een oogje op de broer van haar (former?) best friend. Of er meer gaat opbloeien tussen de twee vrienden zullen we hopelijk snel te weten komen.

Luke Newton samen met Nicola Coughlan
© Netflix/Instagram

Hoe Eloise (Claudia Jessie) en Lady Whistledown tegenover elkaar zullen staan, is ook nog spannend. Zij zijn niet op de leukste manier uit elkaar gegaan in de seizoensfinale van seizoen 2.

Wanneer we seizoen 3 van Bridgerton  kunnen bekijken op Netflix is nog niet bekend. Maar we weten nu al wel iets meer!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.