Lupin seizoen 3 'bijna' op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lupin seizoen 3 'bijna' op Netflix

Meesterdief Lupin 'bijna' terug op Netflix

|
|

Laatste update:

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar het is dan bijna zover: Lupin is terug op Netflix. Met de nadruk op bijna, want wanneer dat precies is vertelt Netflix niet. De nieuwe teaser van het derde deel eindigt met de vage woorden 'coming soon'.

Knusse maanden

Het worden fijne maanden, als we alle aankondigingen van het Neflix fanevent TUDUM mogen geloven. Dit weekend werden nieuwe trailers en releasedatums bekend van The Crown, The Witcher, Emily in Paris en You. Maar ook op de franstalige megahit Lupin hoeven we dus niet lang meer te wachten. Zo bleek uit de onderstaande teaser, die toen ook werd vrijgegeven.

Vluchtende dief

In het laatste seizoen zagen we een lang gekoesterde droom van Assane Diop (Omar Sy) uitkomen: wraak op de moordernaar van zijn vader. Het gevolg van die wraakactie is wel dat Diop, die het alter ego van z'n held Arsène Lupin gebruikt, op de vlucht moet. Dat brengt de charmante dief in een lastig pakket. Hoe bescherm je immers je vrouw en kind, terwijl iedereen achter je aan zit?

Als de teaser ons iets laat zien, is dat Diop zelfs op de vlucht nog even charmant en vermakelijk als altijd z'n achtervolgers een stap voor blijft.

Het nieuwe seizoen van Lupin staat dus 'binnenkort' op Netflix. Zodra de exacte release datum bekend is, laten we het je weten.

Lees verder