You

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You

Yes! Trailer én releasedatum You seizoen 4

|
|

Laatste update:

In You seizoen 3 rekende stalker/psychopaat Joe af met zijn (minstens zo gevaarlijke!) vrouw Love. In het nieuwe seizoen zoekt Joe een nieuw slachtoffer in Europa, en vandaag werd bekend wanneer we dat kunnen zien.

Netflix kondigde vandaag aan dat You seizoen 4 op 10 februari te zien is op het streamingplatform. Er is wél een maar: het nieuwe seizoen bestaat uit twee delen, en de tweede helft van de nieuwe reeks verschijnt op 10 maart.

In seizoen 3 van You was Joe (Penn Badgley) heel eventjes gelukkig getrouwd met Love (Victoria Pedretti). Love bleek zélf echter ook een levensgevaarlijk figuur. Het ‘sprookjeshuwelijk’ eindigde in een vlammenzee (en met twee afgeknipte tenen), waarna Joe op zoek ging naar een nieuwe obsessie…

You seizoen 4 in Europa

Die vond hij in Marienne: een alleenstaande moeder uit Frankrijk. Om Marienne te vinden verhuist Joe naar Londen, waar hij zich een nieuwe identiteit als ‘professor Jonathan Moore’ aanmeet. In de Londense ‘high society’ beweegt Joe zich tussen de high society én de mensen die daar graag bij willen horen. Een uitstekend jachtgebied voor de psychopaat!

Eerst leek het erop dat You seizoen 4 zich helemaal in Parijs zou afspelen. Dat gaat niet door, hoewel er wel een paar scènes in de Franse hoofdstad zijn opgenomen. Over de reden is Penn Badgley kort: ‘Ik zal eerlijk zijn: het is gewoon goedkoper.’

Je ziet You seizoen 4 vanaf 10 februari op Netflix. Vandaag werd ook bekendgemaakt wanneer The Witcher seizoen 3 op Netflix verschijnt én dat de nieuwe spin-off Blood Origins deze winter uitkomt.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder