Eddie Murphy in Coming to America

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eddie Murphy in Coming to America

Coming 2 America binnenkort op Amazon Prime!

|
|

Laatste update:

Een tijdje geleden meldden we dat Eddie Murphy’s nieuwe film Coming 2 America niet in de bioscoop zou verschijnen, maar rechtstreeks naar Amazon Prime Video kwam. Het streamingplatform heeft nu officieel de verschijningsdatum bekendgemaakt!

Aanvankelijk leek het erop dat de sequel op Coming to America op 18 december zou verschijnen op Amazon Prime Video; maar dat was niet correct. De film zou oorspronkelijk op die datum in de bioscoop verschijnen, maar Amazon stelt de première drie maandjes uit: Coming 2 America is vanaf 5 maart te checken.

Coming 2 America

In Coming to America speelde Eddie Murphy de geweldige prins Akeem, die in Amerika een geschikte bruid zoekt. Ondanks de tegenwerking van zijn ‘trouwe’ dienaar Semmi (Arsenio Hall) lukt het hem! In Coming to America 2 ontdekt Akeem dat hij nog een zoon heeft rondlopen in de VS. Zijn vader, koning Jaffe Joffer (James Earl Jones), wil pas aftreden als Akeem zijn zoon accepteert. Akeem vertrekt dus wéér naar Amerika.

Amazon Prime Video heeft de laatste veel succes met het uitbrengen van films, zoals de sequel op Borat. Nu grote films de bioscoop massaal overslaan is het streamingplatform spekkoper! Met deze geweldige films en series (en de lage prijs!) is Prime tegenwoordig een geachte concurrent voor Netflix.

Lees verder