• Nieuws

Coming to America 2 binnenkort te streamen!

Eddie Murphy en Arsenio Hall in Coming to America

Eddie Murphy keert terug als kroonprins Akeem in Coming to America 2! Het lijkt er echter op dat we de film níet in de bioscoop kunnen zien. Amazon Studios heeft de film aangekocht, waardoor hij binnenkort te streamen is.

Coming to America was een grote hit in de bioscoop, dankzij de enorm grappige Murphy en zijn sidekick Arsenio Hall. In de film vertrekt kroonprins Akeem (Murphy) van het land Zamunda naar de Verenigde Staten om een moderne bruid te zoeken.

Akeem vindt het geweldig om tussen het gepeupel te leven, maar zijn assistent Semmi (Hall) háát het ghettotoerisme waar zijn vorst mee bezig is, en probeert de boel te saboteren.

In Coming to America 2 wordt Akeem bijna koning van Zamunda, maar zijn vader koning Jaffe (James Earl Jones) heeft nog één wens. Akeem heeft tijdens zijn vorige reis naar Amerika blijkbaar een kind verwekt, en Jaffe wil dat zijn kleinzoon koninklijke manieren leert. Akeem en Semmi vertrekken weer richting New York, om de kersverse prins op te voeden.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Coming to America 2 op Amazon Prime

Coming to America 2 stond gepland voor een release in december, maar door de coronacrisis zijn bijna alle bioscopen gesloten. Paramount Pictures kiest eieren voor zijn geld, en heeft de film voor (vermoedelijk) 125 miljoen dollar verkocht aan Amazon Studios. Als het goed is verschijnt Coming to America 2 daarom op 18 december op Amazon Prime Video.

Bericht wordt geladen...

Voor de bioscopen is het weer een fikse domper, maar vanuit Paramount is de deal goed te begrijpen. Naast Coming to America 2 verschijnt binnenkort trouwens ook de nieuwe Borat-film, die er weer hilarisch uitziet. Sowieso wordt het aanbod van Amazon Prime steeds beter, en is de goedkope(!) streamingservice steeds aantrekkelijker!