Chatilla van Grinsven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chatilla van Grinsven

Chatilla blundert in De Oranjezomer: “Plons!”

|
|

Laatste update:

Gisteren hielden Johan Derksen en René van der Gijp een kleine kruistocht tegen hun eigen tv-bazen in De Oranjezomer. Vandaag ging het er wat rustiger aan toe, ook omdat René wat minder herrie maakte. Basketbalster Chatilla van Grinsven was te gast en die beging meteen een enorme blunder!

Fans van De Verraders kenden Chatilla natuurlijk al lang: de basketbalster won het programma samen met Samantha Steenwijk. Kijkers van De Oranjezomer konden waarschijnlijk wel even een opfrisser gebruiken en kregen via Wilfred Genee Chatilla’s hele cv.

Johan Derksen rondde het verhaal van Genee diplomatiek af: “Eén ding staat er nog niet op. Ze moest net plassen en toen heeft ze haar microfoontje in het toilet laten vallen.” Chatilla reageerde sportief: “Johan, ik wíst dat je dit ging zeggen! Dat is net gebeurd, tien minuten geleden!” Derksen: “Ze zijn waterproof, gelukkig.”

Genee begon over de klik tussen Chatilla en Johan: de twee hadden voor de uitzending uitvoerig zitten praten over Amerika. Derksen: “Wij hadden een soort natuurlijke klik, dat heb je met sommige mensen. Maar ze is een kop groter dan ik, dus het wordt niks.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Kijkers van De Oranjezomer wisten niet precies wie Chatilla was maar waren aangenaam door de atlete verrast.

De Oranjezomer op stoom

De Oranjezomer verloopt enorm turbulent voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. De ene avond hebben ze de grootste lol aan tafel en op andere avonden valt er geen woord over sport. Ondanks de concurrentie van Humberto Tan gaat het prima met het dagelijkse sportprogramma. Daar ging die aanval op de leiding van SBS6 ook over! “Eigenlijk zeg je dat onze bazen er geen flikker van kunnen?”

De Oranjezomer is elke dag te zien op SBS6, rond de klok van 21:30 uur.

Lees verder