Natasja, B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Natasja, B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Natasja is verliefd: ‘Ik voel me weer veertien’

|
|

Laatste update:

Natasja voelde, tot het verdriet van Menno, geen sparkle tijdens haar B&B Vol Liefde-avontuur. Nu is er tóch een man in haar leven. De B&B-eigenaresse vertelde vanavond in RTL Boulevard dat ze “hartstikke verliefd” is.

Het liefdesavontuur van Natasja en Menno

In de laatste aflevering van B&B Vol Liefde gaf Natasja eindelijk het verlossende woord aan Menno. Ze vertelde hem dat ze geen relatie met hem zag zitten. Toch had ze nog hoop voor de toekomst en trok ze deur niet helemaal achter zich dicht. Natasja zei dat ze wilde onderzoeken of ze hem gaat missen of niet, zonder Menno in de tussentijd aan het lijntje houden.

Natasja voelde het niet 

Natasja vertelde later aan De Telegraaf dat de twee inderdaad nog vriendschappelijk contact hebben gehouden na het programma. “Ik voelde het niet”, geeft ze eerlijk toe. “Ik miste de sparkle. Dat wil ik ook zo graag voelen, maar dat kun je niet sturen. We hebben nu als vrienden contact.”

Liefde gevonden in B&B in Frankrijk 

In de uitzending van RTL Boulevard vertelt ze openhartig over haar gevoel. “Er is een man in m’n leven. Ik ben gewoon hartstikke verliefd. Het voelt heerlijk, alsof ik weer veertien ben.” Haar nieuwe liefde is bij haar in Frankrijk. “En ik hoop dat hij nooit meer weggaat”, vertelt Natasja stralend.

Ook Menno verliefd

Ook Menno heeft toch de liefde gevonden. En dat zelfs in de B&B van Natasja. Maar dan met een andere vrouw. Natasja’s been zat in het gips en ze vloog daarom terug naar Nederland. “Menno zou de B&B een paar dagen waarnemen. En toen is hij verliefd geworden op een gast die daar was.” Natasja had bij thuiskomst direct het gevoel ‘dat er iets was’. ,”Ik zei: ‘volgens mij moet jij mij iets vertellen, er is iets’. Toen zei hij: ‘ja ik ben verliefd’.”

In vuur en vlam 

In B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje vertelt Menno zelf over zijn nieuwe liefde. “Liona was een gast in de bed and breakfast. Na die periode hebben we afgesproken en het was gelijk vuurwerk. In vuur en vlam. Het voelt meant to be.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder