Menno vindt tóch de liefde in B&B van Natasja: ‘Echt vuurwerk’

Door Isabel Ockers
Menno, Natasja, B&B Vol Liefde

Hoewel tussen Menno en Natasja in B&B Vol Liefde de vonk niet over sloeg, heeft Menno nu tóch de liefde gevonden. En dat zelfs in de B&B van Natasja in Frankrijk. Wij nemen je mee in zijn verrassende love story.

Zo liep het af tussen Natasja en Menno

In de laatste aflevering van B&B Vol Liefde gaf Natasja eindelijk het verlossende woord aan Menno. Hij had zich teruggetrokken op zijn kamertje in de B&B, terwijl Natasja in beraad ging of ze nu wel of niet een relatie met Menno zag zitten. Hoewel Natasja de volgende ochtend niet bepaald goed nieuws had voor Menno, leek de deur nog op een kiertje te staan. Natasja zei dat ze wilde onderzoeken of ze hem gaat missen of niet, zonder Menno in de tussentijd aan het lijntje houden.

Gewoon vrienden 

Natasja vertelde later aan De Telegraaf dat de twee inderdaad nog contact hebben gehouden na het programma. Dit is alleen géén liefdescontact. “Ik voelde het niet”, geeft ze eerlijk toe. “Ik miste de sparkle. Dat wil ik ook zo graag voelen, maar dat kun je niet sturen. We hebben nu als vrienden contact.”

Liefde gevonden in B&B in Frankrijk 

In RTL Boulevard bleek vandaag dat Menno toch de liefde heeft gevonden in de B&B van Natasja. Maar dan met een andere vrouw. Ja, dat moet even toegelicht worden…

 

‘Ik ben verliefd’

Natasja’s been zat in het gips en vloog daarom terug naar Nederland. “Menno zou de B&B een paar dagen waarnemen. En toen is hij verliefd geworden op een gast die daar was.” Natasja had bij thuiskomst direct het gevoel ‘dat er iets was’. ,”Ik zei: ‘volgens mij moet jij mij iets vertellen, er is iets’. Toen zei hij: ‘ja ik ben verliefd’.”

‘Tussen ons ging het toch niets worden’

Natasja is niet jaloers op die verliefdheid. “Mooi toch? B&B vol liefde. Ik was er hartstikke oké mee. Ik had inderdaad echt wel uitgevonden dat het niks ging worden. En dat wist hij ook. Dus ik denk dat hij ook hartstikke gelukkig is.”

 

In vuur en vlam 

iIn B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje vertelt Menno zelf over zijn nieuwe liefde. “Liona was een gast in de bed and breakfast. Na die periode hebben we afgesproken en het was gelijk vuurwerk. In vuur en vlam. Het voelt meant to be.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.