Avengers: Endgame poster MCU

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Avengers: Endgame poster MCU

Avengers: Endgame vanaf 12 november op Disney+

|
|

Laatste update:

Marvel-fans die Avengers: Endgame nou eindelijk wel eens willen streamen kunnen opgelucht ademhalen. De megahit van het jaar staat vanaf 12 november op Disney+!

Avengers: Endgame staat dus meteen live zodra Disney+ officieel van start gaat in ons land. Da’s alsnog een verrassing: aanvankelijk leek de film pas medio december online te komen. De film was in de Verenigde Staten al enige tijd te downloaden en in Nederland bijvoorbeeld te huren via Pathé Thuis; de Blu-Ray verscheen hier eind augustus.

Endgame is de apotheose van de reeks Marvel-films die elf jaar geleden begon met Iron Man. De grootste Marvel-helden en -schurken beslissen het lot van het universum in dit spetterende spektakelstuk.

Avengers: Endgame op Disney+

De film werd dit jaar de (financieel) succesvolste film ooit; na een paar trucjes werd zelfs het megasucces Avatar uit 2009 verslagen. De opbrengst staat inmiddels al op 2,78 miljard, en iedereen die de film wilde zien, heeft dit waarschijnlijk al eens gedaan. Sommigen gingen hierin trouwens verder dan anderen.

Hoewel er op zich al redenen genoeg zijn om Disney+ een kans te geven, is Avengers: Endgame natuurlijk een zéér lekker tussendoortje. Op 12 november start ook meteen de nieuwe Star Wars-serie The Mandalorian. Het wordt nog lastig om te kiezen tussen Netflix en de nieuwe uitdager!

Lees verder