Disney+ op smartphone

Veronica Superguide logo
Disney+ op smartphone

OMG: Gratis Disney+ in Nederland vanaf vandaag!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Disney heeft een hele leuke verrassing voor Nederlanders: vanaf vandaag kunnen wij gratis gebruikmaken van Disney+! De streamingdienst heeft bijna alle Disney en Pixar-films en lanceert officieel op 12 november. Vanaf die datum loopt de gratis proefperiode ook af en moet je 6,99 euro per maand betalen.

Inschrijven voor de Disney+ proefperiode

Disney+ is vanaf vandaag te gebruiken in webbrowsers en je kan een app downloaden via iPhone en Android-toestellen. Ook is een app beschikbaar op spelcomputers zoals de PlayStation 4. Inschrijven voor de gratis proefperiode kan hier via de officiële website. Let op: je proefabonnement wordt na 12 november automatisch omgezet in een betaald abonnement. Je moet zelf van tevoren je abonnement opzeggen als je niet wil betalen.

Nog geen Disney+ exclusieve films en series

Een ander addertje onder het gras is dat Disney de exclusieve films en series nog niet op Disney+ heeft gezet. Films zoals de live-action remake van Lady en de Vagebond en Star Wars-serie The Mandalorian, komen pas na 12 november online. Bekijk ons complete Disney+ overzicht voor alle films en series die Disney plant voor de Netflix-concurrent.

Heb je inspiratie nodig voor welke Disney-film je als eerste moet kijken? Wij hebben de 13 beste Disney animatiefilms op een rij gezet.

Lees verder