Netflix gaat los: ook alle seizoenen Fresh Prince of Bel Air te zien!

Door Redactie
Netflix gaat los: ook alle seizoenen Fresh Prince of Bel Air te zien!

Oké, het eerste nieuwtje over het nieuwe aanbod van Netflix begon goed vanmorgen. De streamingservice heeft namelijk elf seizoenen van The Big Bang Theory online geplempt. Nice. Maar er is meer. Want ook de nineties hitserie The Fresh Prince of Bel Air staat nu online, en meteen alle zes de seizoenen. 

Beeldbuis hit

Lang, lang geleden, toen er nog geen DVD's waren en een televisie spontaan zelf allerlei programma's uitzond zonder dat je daar invloed op had, toen was er The Fresh Prince of Bel Air. En dat was, samen met nog een heleboel andere populaire nineties-series, een moment in de week dat je thuis bleef om te kijken naar de avonturen van Will. En het nummer, Fresh Prince of Bel Air, werd grijsgedraaid.

Probleemjongere met taalachterstand

Het verhaal van Will was een beetje vreemd, maar ach: een jongen, Will, woont in West Philadelphia, raakt aan de stok met een gang en wordt door zijn moeder weg gestuurd. Haar broer woont in Bel Air, is stinkend rijk en daar mag hij gaan wonen. Vervolgens zet hij daar de boel op stelten. Het idee dat dit verhaal ook een hele andere wending had kunnen nemen inspireerde een fan om een alternatieve trailer te maken. Ken je deze? Bril-jant.

Bingefestijn

De komende weken regent het goede toevoegingen op Netflix. Zo zullen er nieuwe seizoenen online verschijnen van Stranger Things, Suits, La Casa de Papel en het slotseizoen van Orange is the New Black. Dus zorg dat je internet hebt op je vakantiebestemming, want er gaat niets boven een serie kijken in je koepeltentje als het regent.