Stranger Things 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things 3

Eerste reacties op Stranger Things 3 weer laaiend enthousiast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat Stranger Things seizoen 3 over een paar dagen op Netflix te zien zal zijn, dat weten jullie natuurlijk allemaal al. De hype rond dit langverwachte nieuwe seizoen zal niemand ontgaan zijn. Maar het lijkt er op dat de hype wederom terecht is: Dit weekend zijn de eerste recensies online opgedoken voor het derde seizoen, en die zijn stuk voor stuk juichend!

Ook al was het tweede seizoen natuurlijk nog steeds hartstikke oké, volgens veel tv-recensenten was de verrassing er wel een beetje vanaf en werd het wel nogal een herhaling van zetten. Op zich niks mis mee, want meer van hetzelfde is altijd lekker als het gaat om zo'n fijne serie. Maar dit nieuwe seizoen belooft een stuk meer te bieden dan dat.

Spoilervrije reviews

Hierbij een aantal juichende reviews die we al voorbij hebben zien komen. Ze zijn allemaal spoilervrij, want Netflix heeft de journalisten een hele waslijst gestuurd met zaken waar ze het ab-so-luut niet over mogen hebben. In de eerste vijf minuten van de eerste aflevering schijnen er al dingen te gebeuren die geheim moeten blijven!

Greatest Hits

Comicbook.com zegt dat het nieuwe seizoen voelt als een soort “Greatest hits”, maar dat er daarnaast ook genoeg nieuwe elementen aan bod komen:

USA Today zegt dat de serie zich opnieuw uitvindt, ook dat klinkt veelbelovend:

TVLine lijkt zelfs voorzichtig te stellen dat dit nieuwe seizoen het beste tot nu toe is:

“Beste seizoen tot nu toe”

Slashfilm is niet zo voorzichtig met dit soort veelbelovende uitspraken, de website beweert stellig dat deze nieuwe afleveringen de beste tot nu toe zijn, en verklapt dat ons een niet alleen spannend maar ook emotioneel seizoen te wachten staat:

Bloederigste seizoen tot nu toe

Het wordt dus weer ouderwets vet, maar hoe zit het met de ‘blood and gore’? Reken maar op hongerige demagorgons, want acteur Gaten Matarazzo verzekert ons dat dit seizoen het bloederigste tot nu toe wordt.

Lees verder