Stranger Things 3 trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things 3 trailer

Nog één laatste trailer voor Stranger Things seizoen 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twee weken voordat het derde seizoen van Stranger Things te zien zal zijn heeft Netflix nog even een laatste trailer vrijgegeven. Na de geweldige trailer die we in maart al voorgeschoteld kregen voelt deze wel een beetje als mosterd na de maaltijd, maar dat mag de pret niet drukken.

Het lijkt ook bijna alsof de marketingafdeling bij Netflix per ongeluk de release-volgorde van de trailers upside down gegooid heeft, want de vorige trailer liet bijvoorbeeld veel meer van het nieuwe monster zien dan dit filmpje; waar we daar aan het eind een volle close up kregen van dit gore gedrocht, moeten we het hier doen met een klauw die een walkietalkie fijn plet.

Badmeester Billy

Wel bevat deze nieuwe trailer iets meer spoilers; zo worden onze vermoedens bewaarheid dat Billy een grote schurk zal worden (en het was al zo'n klootzak in seizoen 2). Max’s boosaardige broer wordt de nieuwe gastheer van het gespuis uit the Upside Down. Zouden al die gewillige dames nog steeds zo wild zijn van badmeester Billy als ze dit zouden weten??

4th of July

Stranger Things 3 komt uit op 4 juli, en dat is in Amerika de grootste nationale feestdag. Toevallig genoeg speelt het derde seizoen zich ook grotendeels af rond een kermis op diezelfde Fourth of July. In Amerika zitten mensen die dag doorgaans  niet achter hun beeldbuis te bingen, maar dat zal hier wel anders zijn. Wij kunnen namelijk niet wachten, jullie wel?

Lees verder