Coca Cola komt met vette commercial Stranger Things

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Coca Cola komt met vette commercial Stranger Things

Kijken: Coca Cola komt met vette commercial Stranger Things

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is binnenkort tijd voor het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie Stranger Things. Hebben we daar zin in? Jaaaaa. Maar ook merken hebben er zin in, want die kunnen lekker op de rijdende trein springen met een leuke actie. Burger King sprong op de Stranger Things-trein... Lego, en nu ook Coca Cola.

New Coke

Speciaal voor de gelegenheid herlanceert het merk New Coke, het drankje dat in de jaren 80 compleet geflopt is. New Coke is te zien in de afleveringen van Stranger Things. Het past natuurlijk perfect bij het 80’s cheesy uiterlijk van de serie. Dus wij snappen ‘m wel. En om het marketingtechnisch in wat betere banen te leiden dan in de 80’s, is er een toffe reclame van gemaakt met de acteurs van Stranger Things.

Lange versie

New Coke zal helaas (of gelukkig) niet te koop zijn in Nederland. Het was namelijk helemaal niet lekker, aldus hardcore Coke-fans. Het suikerwater heeft namelijk een heel verfijnde smaak en daar moet zelfs Coca Cola niet mee kloten. Coke produceert eenmalig zo’n 50 duizend stuks en de fans in de VS mogen ze opdrinken. Als het goed verkoopt zal dat nog wel meer worden. Ze begonnen trouwens met een kleine commercial in een tweet:

Lees verder