Burger King komt met Upside Down Whopper voor Stranger Things 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Burger King komt met Upside Down Whopper voor Stranger Things 3

Burger King komt met Upside Down Whopper voor Stranger Things 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Burger King is in Amerika nu al druk bezig om in te haken op het aankomende derde seizoen van Stranger Things, dat volgende maand van start gaat. De hamburgerketen komt namelijk met een speciale Upside Down-whopper. En hoe zit deze burger uit een andere dimensie er dan uit? Het zal toch niet gewoon een Whopper op zijn kop zijn, dat zou wel erg flauw zijn. Maar toch is het zo: de Upside Down Whopper is dus een doodgewone “Op z’n kopper”.

Ook al is dit een wel erg goedkope stunt – het personeel hoeft immers alleen het broodje omgekeerd neer te leggen op het dienblad van de klant – toch pakt de burgerkoning flink uit met een sjieke reclamespot met de look én de muziek van de beroemde Stranger Things-openingscredits. Check ‘m hieronder:

Op z'n kopper-Whopper verkrijgbaar in slechts 11 filialen

Om deze actie nog meer in Stranger Things-stijl te brengen, zal dit unieke stukje science fiction fast food ook maar in 11 filialen van de keten te koop zijn, want de vrouwelijke hoofdpersoon heet nog steeds Eleven. Jaja, inmiddels weten we allang dat ze eigenlijk Jane heet, maar wij blijven haar stug Eleven noemen - jullie toch ook? Vanaf 4 juli kunnen we haar samen met Mike, Dustin, Lucas, Will en Max weer in actie zien in Stranger Things seizoen 3 op Netflix.

Lees verder