Oh yeah! Netflix maakt startdatum Stranger Things bekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oh yeah! Netflix maakt startdatum Stranger Things bekend

Oh yeah! Netflix maakt startdatum Stranger Things bekend

|
|

Laatste update:

Gelukkig Nieuwjaar! In alle feestvreugde is het je waarschijnlijk ontgaan, maar Netflix heeft vannacht de releasedatum van het derde seizoen Stranger Things bekendgemaakt.

We wisten al dat het derde seizoen Stranger Things wat langer op zich zou laten wachten dan normaal. Mogelijk worden er meerdere seizoenen achter elkaar geschoten, omdat de aandoenlijke hoofdrolspelers uit de spannende serie niet de eeuwige jeugd hebben.

Daarnaast zijn de makers van plan om de serie ‘groter en beter dan ooit’ te maken, en kwaliteit kost nu eenmaal tijd… Hoe dan ook: volgens Netflix gaat de superpopulaire serie op 4 juli verder!

In wezen valt de datum van 4 juli nog mee! ‘Zomer 2019’ is nogal een breed begrip: het had ook zomaar eind augustus kunnen zijn. Nog ruim zes maanden wachten, en we zien hoe de bewoners van Hawkins omgaan met de nieuwe paranormale dreiging.

Stranger Things 3

Veel weten we nog niet over het verhaal, maar hier en daar komen al wat kleine stukjes informatie bovendrijven. Het derde seizoen wordt wéér een stukje duisterder dan het tweede, een trucje dat de makers afkeken van… de Harry Potter-films!

Netflix koos dus een erg leuk moment om het goede nieuws bekend te maken. Zo begint 2019 wel érg leuk, terwijl je langzaam bij je positieven komt! Behalve als je in Scheveningen woont, maar dan is dit hopelijk een pleistertje op de wond. 

Lees verder