Stranger Things uitgesteld tot volgend jaar zomer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things uitgesteld tot volgend jaar zomer

Stranger Things uitgesteld tot volgend jaar zomer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het derde seizoen van Stranger Things komt later uit dan verwacht. Maar volgens Netflix hebben de fans weer iets om naar uit te kijken!

Star Court

Het nieuwe seizoen van de hitserie Stranger Things verschijnt pas in de zomer van 2019. Dat maakte Netflix gisteren bekend op hun najaarspresentatie. Het nieuws komt ook weer niet helemaal uit de lucht vallen. Twee weken geleden verscheen een eerste teaser van Stranger Things in de vorm van een reclamespotje voor een winkelcentrum. Dit winkelcentrum, genaamd de Star Court Mall, zou in de zomer van 2019 zijn deuren openen.

Hoge verwachtingen

Het geduld van de fans wordt dus nog even op de proef gesteld. Maar volgens Netflix is dit niet per se slecht nieuws. “Het is een serie die met veel liefde en aandacht wordt gemaakt”, zegt Cindy Holland, de programmadirecteur van Netflix. “De Duffer Brothers weten dat de verwachtingen hoog liggen en willen dat het derde seizoen groter en beter wordt dan het vorige seizoen. Ze hebben daardoor wat meer tijd nodig, maar het wordt het wachten zeker waard!”

Lees verder