Ahoy! Bekijk de eerste teaser van Stranger Things 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ahoy! Bekijk de eerste teaser van Stranger Things 3

Ahoy! Bekijk de eerste teaser van Stranger Things 3

|
|

Laatste update:

De opnames voor het derde seizoen Stranger Things zijn in volle gang! De makers hebben de eerste beelden naar buiten gebracht. Verplaatst de paranormale actie zich naar… een mega-shoppingcenter?

Tegenwoordig liggen veel Amerikaanse malls op apegapen, door de opkomst van online winkels. In de wereld van Stranger Things (de jaren 80) zijn de reusachtige winkelcentra nog steeds een blikvanger. Sterker nog: een stadje staat pas op de kaart als je er eindeloos kunt shoppen! Bekijk de promo voor... Starcourt Mall!

Kijk, daar hebben we de… coole Steve Harrington (Joe Keery), die ijsjes schept met zijn collega Robin (Maya Thurman-Hawke). Robin is een nieuwkomer in Hawkins. Deze alternatieve meid verveelt zich een tierelier in het slaperige stadje, totdat ze op een gevaarlijk geheim stuit.

Welkom!

Of Starcourt Mall een grote rol krijgt in het derde seizoen Stranger Things is onbekend. De makers hebben veel moeite in de promo gestopt, dus mogelijk verplaatsen de paranormale verschrikkingen zich naar deze locatie! Hoe zou deze drukke trekpleister er uitzien in de ‘upside down’-dimensie?

Het duurt nog wel even voor we antwoord krijgen op die vraag. Het derde seizoen van Stranger Things staat gepland voor 2019; een precieze datum is nog niet bekendgemaakt. De succesvolle serie incasseerde deze week al een paar belangrijke Emmy-nominaties voor het tweede seizoen.

In het derde seizoen wordt de schaduwdimensie íets minder belangrijk dan in de voorgaande verhalen. De arme Will Byers (Noah Schnapp) krijgt het dit keer minder hard voor de kiezen. Naast Maya Thurman-Hawke zijn er nog wat nieuwe gezichten. Cary Elwes (The Princess Bride) speelt de laffe burgemeester van Hawkins, Larry Kline. Jake Busey (Starship Troopers) vertolkt de rol van Bruce, een morsige en seksistische journalist.

Lees verder