Stranger Things-ster krijgt eigen Prank-show op Netflix

Door Redactie
Stranger Things-ster krijgt eigen Prank-show op Netflix

Stranger Things-acteur Gaten Matarazzo is binnenkort natuurlijk te zien als Dustin Henderson in het derde seizoen van de razend populaire Netflix-serie, maar later dit jaar zal de vrolijke krullenbol ook te zien zijn in een ander programma van de almachtige streamingdienst. Gaten krijgt namelijk een eigen prank-show op Netflix getiteld Prank Encounters.

“Ja hallo, ik ben dus de Executive Producer”

Dit prank-programma zal in eerste instantie acht afleveringen krijgen. Ook al is Matarazzo pas 16 jaar oud, toch zal hij ook de executive producer gaan uithangen. Sjiek hoor. We konden al vermoeden dat Gaten een zakenmannetje zou worden toen hij vorig jaar 40 euro vroeg voor een handtekening, of 50 euro voor een foto. Het idee van Prank Encounters is dat we elke aflevering twee mensen volgen tijdens hun eerste dag bij een nieuwe baan. Gaandeweg verandert die eerste dag steeds meer in een nachtmerrie.

Opgesloten met demagorgons?

Netflix heeft aangekondigd dat de show niet alleen hilarisch maar ook angstaanjagend wordt. We kunnen vermoedelijk dus vol leedvermaak gaan toekijken hoe nietsvermoedende deelnemers opgesloten worden met demagorgons. Prank Encounters zal tegen het einde van 2018 te zien zijn op Netflix.