Nieuwe trailer La Casa de Papel seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer La Casa de Papel seizoen 3

Nieuwe trailer La Casa de Papel seizoen 3

|
|

Laatste update:

Whoohooo! Netflix heeft een nieuwe trailer online gezet voor seizoen 3 van de grandioos populaire serie La Casa de Papel. Deze Spaanse serie over de perfecte bankroof is een heerlijke Netflix-serie. In het derde seizoen neemt het verhaal post-heist een dramatische wending…. (spoiler alert voor seizoen 1 en 2)

Rio, Rio!

Als we de beelden bekijken van de verschillende trailers speelt het derde seizoen van La Casa de Papel zich af in Thailand. Hier genieten de hoofdpersonages van een tropische vakantie, want topcriminelen zijn is hard werken. Tokio, El Profesor, Nairobi, Denver en Río nemen het ervan op een eiland. Maar dan komen het leger en de politie de boel opschudden en wordt Rio gearresteerd. De andere leden doet er alles aan om hem te bevrijden... Kijk maar.

Het mysterie rondom Berlin

Maar hoe zit het nu met Berlin, ‘het broertje’ van El Professor? Tijdens het tweede seizoen leek het er toch echt op dat Berlin het niet overleefd had. Maar wie werd er gespot tijdens de opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel…. de acteur die Berlin speelt. Hij zit niet in de trailer maar we vragen ons toch af: komt Berlin nog terug?

19 juli is de releasedatum van het derde seizoen van La Casa de Papel. De serie zou in het najaar van 2019 verschijnen maar blijkbaar liepen de opnames als een zonnetje, want het gaat dus een stuk sneller online. 

Lees verder