The Fresh Prince of Bel-Air

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Fresh Prince of Bel-Air

Gaaf! Fan maakt trailer Fresh Prince of Bel-Air film

|
|

Laatste update:

Het is 23 jaar geleden sinds de laatste aflevering van The Fresh Prince of Bel-Air uitkwam. De show wordt gezien als een van de meest iconische sitcoms aller tijden en is nog steeds populair. Morgan Cooper, cinematographer, vond dat het verhaal na de serie nog niet klaar was en maakte zijn eigen trailer voor de film Bel-Air. Bekijk de trailer hieronder. 

Nieuw perspectief

In tegenstelling tot de luchtige en grappige sitcom, laat de trailer van Morgan Cooper een veel serieuzere kant van het verhaal zien. Er wordt dieper ingegaan op de gebeurtenissen die leiden tot het wegsturen van Will naar zijn oom en tante in Bel-Air. Ook maakt de film meer details duidelijk over Wills persoonlijke leven, hoe hij moet leren omgaan met wonen in Bel-Air en een roestige relatie heeft met zijn oom Phil en neefje Carlton. 

Fresh Prince actrice enthousiast 

De trailer is inmiddels lekker rond aan het gaan op internet en trekt de aandacht van veel mensen, waaronder die van Fresh Prince actrice Tatyana Ali. In een tweet laat ze weten enthousiast te zijn over de trailer. 

Nog geen film... 

De trailer is helaas slechts een 'fan-project', het betekent niet dat er een film aankomt. Misschien als het in handen van de juiste personen komt dat er nog iets uit volgt, maar voorlopig moeten we het hier mee doen. Wel komt er waarschijnlijk een reboot van de serie, deze keer met een prinses aan het roer. 

Lees verder