Suits seizoen 7 Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Suits seizoen 7 Netflix

Meer Mike en Harvey! Suits seizoen 7 vanaf 12 juli op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Heb je net als wij Harvey en Mike enorm gemist? In dat geval hebben we goed nieuws voor je! Vanaf 12 juli kun je namelijk bij Netflix terecht voor seizoen 7 van de advocatenserie Suits.

Smachten naar Suits seizoen zeven

We staan alweer een poosje droog… Afgelopen januari verscheen het tweede deel van seizoen zes van Suits op Netflix. Dat betekent dat we alweer een paar maanden smachtend uitkijken naar het zevende seizoen. Gelukkig is het wachten bijna voorbij! Op 12 juli mag je namelijk nieuwe afleveringen van Suits verwachten bij de streamingdienst. Het is nog niet duidelijk of we dan het gehele seizoen voorgeschoteld krijgen of dat Netflix de afleveringen weer opsplitst in twee delen. Dat was bij het zesde seizoen bijvoorbeeld wel het geval.

Nog even genieten van Mike en Rachel

Jammer genoeg is dat zevende seizoen trouwens meteen het laatste seizoen met Mike (Patrick J. Adams) en Rachel (Meghan Markle)… De acteurs besloten namelijk beide om na seizoen 7 een punt te zetten achter hun Suits-avontuur. Enorm balen, maar gelukkig hebben ze er wel een goede reden voor! Patrick last een pauze in om zich te richten op het vaderschap en Meghan stopt met acteren voor prins Harry, ondanks dat de makers van Suits haar naar verluidt miljoenen wilden bieden

Grote baas Jessica Pearson

In Amerika kunnen kijkers inmiddels genieten van het achtste seizoen van Suits. Sterker nog: het negende seizoen is zelfs al in de maak. Jammer genoeg wordt dat ook meteen het laatste seizoen van de advocatenserie… Gelukkig is het afscheid in dit geval niet helemaal definitief! De makers van Suits zijn namelijk al druk bezig met de spin-off Pearson over grote baas Jessica Pearson!

Lees verder