The Sparrows - The Umbrella Academy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Sparrows - The Umbrella Academy
Superhelden

Umbrella Academy is niet meer, dit zijn de leerlingen van Sparrow Academy!

|
|

Laatste update:

Seizoen 3 van The Umbrella Academy is vanaf 22 juni te zien op Netflix. Aan het einde van seizoen 2 zagen we al hoe de groep de tijdlijn compleet ruïneerde, waardoor Umbrella Academy nooit bestaan heeft. Hun thuis is nu Sparrow Academy. Wie zijn de Sparrows en wat maakt hen zo speciaal? Wij zochten het voor je uit!

7. Existential Dread Inducing Psykronium / Christopher 

We trappen ons lijstje af met de nummer zeven van Sparrow Academy. Dit is meteen een nogal bijzondere Hargreeves. Christopher is namelijk een kubus. Ja, een kubus, maar ondanks dat wordt ie behandeld zoals elke broer en zus. Onderschat Christopher niet. Hij is niet zomaar een Rubik’s Cube: Christopher kan ervoor zorgen dat een kamer ijskoud wordt en zelfs verlammende angst opwekken. Hij is erg betrouwbaar en loyaal en geeft zijn familie handige adviezen.

6. Jayme

Jayme is een stille einzelgänger. Ze zit vaak verborgen onder haar hoodie en maakt maar weinig contact met anderen. De meeste tijd brengt ze door met haar enige vriend en broer Alphonso. Nummer zes van de Sparrows kan wel uit haar mond een angstaanjagend harde grom voortbrengen. Tja, stille wateren hebben diepe gronden.

5. Sloane

Number Five van de Sparrows is compleet het tegenovergestelde van Number Five van de Umbrella Academy. Sloane is een romantische dromer die heel gesteld is op haar familie. Ondanks dat, droomt ze van een leven buiten de Sparrow Academy. Sloane heeft de kracht om de zwaartekracht van zichzelf en van anderen te manipuleren, waardoor zij en iedereen op wie ze haar kracht gebruikt kunnen vliegen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

4. Alphonso

Alphonso is de grappenmaker van het stel en vindt het maar al te leuk om zijn vijanden flink uit te schelden. De littekens in zijn gezicht zitten er niet zomaar. Door zichzelf te verwonden, kan hij anderen schade toebrengen. Een soort levende voodoo-pop, de plekken waar hij wonden krijgt, krijgt degene die hij kwaad wil doen op precies dezelfde plek. Oh en naast het uitschelden van zijn vijanden, geniet hij maar al te graag van een sixpack bier en een goede pizza. Zo is hij toch nog best normaal.

3. Fei

De stoere chick Fei is de slimste van het stel. Ze is vaak bereid om te onderhandelen, maar als je haar eenmaal dwarszit, kun je maar beter vluchten. Want Number 3 stopt niet voor ze haar klus heeft geklaard. Ze is onderdeel van de Sparrows, maar als je haar kwaad doet, zal ze geen lieve mussen op je af sturen, maar een heleboel moordlustige kraaien, die plotseling tevoorschijn komen.

2. Ben

Ben is alive! Helaas is het niet de lieve Ben die we in de eerste twee seizoenen leerden kennen. Nee, deze Ben is bedrieglijk, tactisch en hartstikke wreed. Zoals je ziet is hij in deze tijdlijn niet de nummer zes, maar de nummer twee. Hier neemt hij alleen geen genoegen mee en hij is vastbesloten de nummer één te worden van de Sparrows en de taak van leider op zich te nemen. Ook hij heeft gekke krachten, waarmee hij zijn vijanden uit de buurt houdt. Number Two heeft namelijk een inktvisachtig monster in z’n buik. Wanneer het nodig is komen de dodelijke tentakels tevoorschijn.

1. Marcus

Dan zijn we aangekomen bij Number One a.k.a. Marcus de leider. Marcus is degene die de familie bij elkaar houdt en de meeste discipline toont. Hij bezit een enorme spierkracht, dus spierbundel Luther gaat nog een hele kluif aan hem krijgen. Om meer over Marcus te weten te komen kun je het derde seizoen checken. Seizoen drie belooft weer veel spannende momenten en plot twists. Wij vinden het dan ook zeker vier sterren waard!

We maken niet alleen kennis met de leerlingen van Sparrow Academy, een oude bekende zien we terug in een nieuwe rol. De rol van acteur Elliot Page, wordt in seizoen drie een transgender-personage. Elliot speelde Vanya Hargreeves, maar dat personage gaat nu verder als Viktor Hargreeves.

Seizoen 3 van The Umbrella Academy is te zien op Netflix, vanaf woensdag 22 juni kun je de oude studenten en de nieuwe Sparrows in actie zien!

Lees verder