• Hollywood

Yes! Eerste trailer Indiana Jones and The Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Jarenlang is er gewerkt aan Indiana Jones 5, en de film werd vele malen uitgesteld, stilgelegd of helemaal herschreven. Onverwacht is nu tóch de eerste trailer van de avonturenfilm verschenen. Check Harrison Ford in zijn laatste avontuur als de legendarische avonturier!

In de laatste Indiana Jones-film heeft de stokoude archeoloog zijn avontuurlijke leven vaarwel gezegd. Hij geeft tevreden les aan de universiteit en heeft geen zin meer in avonturen. Eerlijk is eerlijk, dat begrijpen we na The Kingdom of the Crystal Skull ook wel een beetje… 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Zijn oude maat Salah (John Rhys-Davies) weet hem tóch over te halen om nog één keer op expeditie te gaan. Waarom is nog niet duidelijk, maar er moeten tóch weer oude relikwieën gevonden worden én er lopen weer nazi’s rond die in hun gezicht moeten worden gestompt.

Afscheid van Indy

Harrison Ford werd eerder dit jaar nog behoorlijk emotioneel toen hij over zijn laatste Indy-film sprak. In tegenstelling tot de rol van Han Solo in Star Wars, vindt hij de rol van Dr. Jones wél leuk. Of de filmreeks na dit vijfde deel nog een vervolg krijgt is onbekend. Phoebe Waller-Bridge speelt het (pleeg)kind van de beroemde archeoloog, en er gaan geruchten dat zíj het stokje wel eens van Ford over kan nemen.

Indiana Jones and The Dial of Destiny verschijnt eind juni in de bioscoop.