Yes! Indiana Jones 5 kan eindelijk van start

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yes! Indiana Jones 5 kan eindelijk van start

‘Opnames Indiana Jones 5 beginnen deze zomer’

|
|

Laatste update:

De vijfde Indiana Jones-film lijkt er eindelijk te komen! Volgens Harrison Ford himself beginnen de opnames binnenkort.

Indiana Jones-fans moeten nóg iets langer geduld hebben. Volgens Ford beginnen de opnames van Indiana Jones 5 ergens in de zomer. Daarmee lijkt de releasedatum van medio 2021 niet echt haalbaar. Ford meldt dit in de talkshow van Ellen DeGeneres, waar onlangs Nikkie de Jager te zien was.

Veel meer informatie kon de acteur niet geven, behalve dat ‘hij er veel zin in heeft’ en ‘het script er geweldig uitziet’. Indiana Jones 5 is waarschijnlijk de laatste film met Ford (77) in de rol van de dappere archeoloog.

Indiana Jones

Indiana Jones is één van de favoriete rollen van de acteur, die het personage speelde in Raiders Of The Lost Ark, The Temple Of Doom, The Last Crusade en The Kingdom Of The Crystal Skull. Er wordt al jarenlang gepraat over een vijfde deel in de reeks, maar er is bijzonder veel rumoer achter de schermen. De film is al een paar keer uitgesteld, en lijkt wederom de releasedatum van juli 2021 niet te halen.

Over het verhaal van Indiana Jones 5 is nog niet zo veel bekend. Shia LaBoeuf, die Indy’s zoon speelde in Kingdom Of The Crystal Skull keert zo goed als zeker niet terug. Mogelijk heeft het verhaal te maken met de ‘urban legend’ van de ‘goudtrein van Wałbrzych’; een trein vol nazi-goud die mogelijk verdween tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder