NikkieTutorials

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
NikkieTutorials

Nikkie Tutorials bij Ellen: ‘Nu ben ik vrij!’

|
|

Laatste update:

Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, heeft een heftige week achter de rug! De populaire makeup-artist maakte bekend dat ze geboren werd als jongen, nadat er druk op haar werd uitgeoefend. Ze ontving gelukkig ontzettend veel steun, en werd uitgenodigd bij Ellen DeGeneres! Daarvan zijn de eerste beelden nu te zien.

Nikkie, die online al miljoenen volgers heeft dankzij haar makeup-tutorials, werd naar aanleiding van het voorval uitgenodigd in de talkshow van Ellen Degeneres. Ellen noemde Nikkies coming out een ‘lastige situatie’, omdat de influencer eigenlijk onder druk werd gezet om het nieuws bekend te maken.

Nikkie: ‘Een paar weken geleden kreeg ik een email van iemand. Diegene vond dat ik mijn kijkers ‘voorloog’. Hij wilde daarom mijn ‘geheim’ bekendmaken. Gevoelsmatig wilde deze persoon in één klap mijn leven verwoesten. Maar verrassing: dat gebeurde niet!’

Nikkie Tutorials

De Jager werd erg emotioneel van alle steunbetuigingen die ze de afgelopen tijd kreeg. Ellen vroeg Nikkie of ze ooit van plan was om het naar buiten te brengen, als ze niet onder druk gezet was. ‘Ik wilde het ooit wel vertellen, maar het is zo’n gevoelig onderwerp dat het moeilijk was om het juiste moment te vinden. Maar ja, eigenlijk bestaat het perfecte moment niet… Ik ben degene die me onder druk zette niet dankbaar, maar ik ben wel blij dat ik het verteld heb. Nu ben ik eindelijk vrij. Ik hoop dat ik op een kleine manier een inspiratie kan zijn voor mensen die in hetzelfde schuitje zitten.’

De aflevering van The Ellen DeGeneres Show met Nikkie de Jager wordt eigenlijk vanavond pas uitgezonden, maar is al eerder opgenomen. Via deze link kun je het fragment alvast bekijken!

Lees verder