nikkietutorials nikkie de jager youtube vlogster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
nikkietutorials nikkie de jager youtube vlogster

YouTube-ster NikkieTutorials onthult in video transgender te zijn

|
|

Laatste update:

Nikkie de Jager van YouTube-kanaal NikkieTutorials heeft zojuist in haar nieuwste video bekend gemaakt transgender te zijn. De vlogster vertelt dat ze haar geheim jarenlang verborgen heeft gehouden, maar het nu tijd vond voor een coming-out! 

NikkieTutorials haar coming-out als transgender

Na al die jaren verborgen te hebben gehouden dat ze transgender is, vond Nikkie de Jager (beter bekend als NikkieTutorials) het nu dus tijd om open kaart te spelen met haar fans. De vlogster vertelt in de video hieronder dat ze een hekel heeft aan labels. Ook leek het ook nooit het juiste moment om te delen dat ze transgender is. De Jager voelt zich inmiddels echter vrij genoeg om haar geheim wereldkundig te maken. Toch vindt ze het best eng om te bekennen dat ze in het verkeerde lichaam geboren is. Het is daarom ook een emotionele video geworden.

NikkieTutorials werd gechanteerd

We hopen dat NikkieTutorials haar coming-out als positief ervaart... Dat is echter nog maar zeer de vraag! De vlogster geeft in de video hierboven namelijk aan dat ze gechanteerd werd. Mensen wilden het feit dat ze transgender is aan de media lekken. Dus alhoewel ze het nieuws eigenlijk liever niet onder druk aan de buitenwereld bekend had willen maken, had ze op dit moment geen andere keuze meer... Voor de mensen die haar chanteerden, heeft De Jager daarom een duidelijke boodschap: haar middelvinger!

Nikkie de Jager: wereldberoemde YouTube-vlogster

Nikkie de Jager begon in 2008 met het delen van make-up tutorials op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Inmiddels is de vlogster wereldberoemd. Ze heeft 12,4 miljoen(!) abonnees en maakte video's met celebs als Lady Gaga, Doutzen Kroes en Kim Kardashian. Ook mocht De Jager vorig jaar meedoen aan Wie is de Mol?. Het is niet bekend wat de vlogster in de toekomst allemaal op haar kalender heeft staan, maar die klus als presentatrice van het Songfestival ging echter aan haar neus voorbij...

Lees verder