Cornald Maas in Tel Aviv bij het Eurovisie Songfestival 2019

Veronica Superguide logo
Cornald Maas in Tel Aviv bij het Eurovisie Songfestival 2019

Cornald Maas haalt uit naar NikkieTutorials die Songfestival wil presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Songfestival-adviseur Cornald Maas deelt even een flinke sneer uit richting YouTube-grootheid NikkieTutorials, die het Songfestival wil presenteren. Volgens Cornald is ze de zoveelste BN'er die zich schaamteloos opdringt, maar daar moet Nikkie niets van weten. 

Eerder kookte Cornalds bloed al toen verschillende BN'ers zichzelf "schaamteloos" naar voren schoven. Nu voegt ook Nikkie de Jager (aka NikkieTutorials) zich bij het lijstje van BN'ers die het Songfestival willen presenteren. Deze YouTube-queen krijgt echter de wind van voren van Cornald. Op twitter deelt hij een scherpe sneert uit:

Cornald Maas vs. Nikkie de Jager

Nikkie is hier helemáál niet van gediend en somt even fijntjes op dat ze allang fan was, ook vóór Duncan Laurence's grote winst. Het loopt lichtelijk uit de hand, maar uiteindelijk doet Nikkie een voorstel: dat ze eens samen koffie moeten drinken! Eind goed, al goed? Zo lijkt het wél: Cornald - die actief is als speciaal adviseur voor de Songfestival-commissie - gaat akkoord.

Cornald Maas haalt uit naar NikkieTutorials die Songfestival wil presenteren

Eurovisie Songfestival 2020

Wij zetten eerder al 9 BN'ers op een rij die het Songfestival zouden kúnnen presenteren. Nikkie stond hier niet bij, maar nu denken we: waarom niet? Ze is met haar miljoenen volgers wereldwijd in één klap veel bekender dan welke BN'er ook. Een en al internationale allure dus! Overigens gaf Nikkie in het bewuste interview - waar Cornald zo op aansloeg - aan dat ze zichzelf wel in de Green Room ziet rondlopen. Ook denkt ze dat Jan Smit het samen met Eva Jinek gaat presenteren en die laatste ziet dat ook wel zitten (op één voorwaarde dan).

Lees verder