Cornald Maas en Jan Smit tijdens het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cornald Maas en Jan Smit tijdens het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv.

Cornald Maas boos op BN’ers die Songfestival willen presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eurovisie Songfestival-commentator Cornald Maas is duidelijk not amused dat er opeens zoveel BN’ers zichzelf naar voren schuiven als presentator van het liedjesfestijn.

Een sarcastische Cornald schrijft op twitter dat hij het “grappig” vindt dat “allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’” – waarmee hij overduidelijk doelt op BN’ers – zich opeens “schaamteloos naar voren schuiven voor zo’n plekje in de frontlinie.”

Cornald Maas en het Eurovisie Songfestival

Wij kunnen de tel bijna niet meer bijhouden. Elke dag steekt er wel weer een BN’er zijn of haar vingertje op. ‘Ik wil ook het Songfestival in Nederland presenteren!’ Volgens Cornald gaven deze mensen nooit een cent om “dat hele Songfestival”. Als ervaren analist heeft hij natuurlijk recht van spreken.

Wie wil het Songfestival presenteren?

De laatste die zich opwierp was Richard Groenendijk, gisteren in Zomer met Art op RTL 4. Die zag een rol in de Green Room wel zitten. Zelfs winnaar Duncan Laurence wil wel, net als Wendy van Dijk die het met ‘haar’ Martijn zou willen doen. Deze week meldde Eva Jinek zich en als klap op de vuurpijl gooide influencer Anna Nooshin haar naam in de grabbelton vol welwillende BN’ers. Ze onthulde gisteren in RTL Boulevard dat ze zichzelf wel geschikt vindt!Cornald vroeg het nota bene zelf nog aan Eva Jinek:

Een kleine side-note: Cornald Maas en co-commentator Jan Smit vertelden aan de talkshowtafel van Pauw dat ze de rol van presentator óók wel zien zitten…

Lees verder