Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival 2018 in Tel Aviv.

Veronica Superguide logo
Duncan Laurence wint het Eurovisie Songfestival 2018 in Tel Aviv.

Duncan Laurence wil het Eurovisie Songfestival 2020 presenteren!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Goed nieuws! Onze Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, die het liedjesfestijn volgend jaar naar Nederland haalt, wil de show best presenteren.

Dit liet hij afgelopen weekend weten tijdens een twitter-Q&A. Ene Leo meldde dat hij een petitie begint om de Arcade-zanger samen met zijn mentor Ilse DeLange te laten hosten. “I’d love that”, reageerde Duncan.

Eurovisie Songfestival 2020

Grote vraag blijft overigens: welke stad gaat het Eurovisie Songfestival 2020 organiseren? Maastricht lijkt nu naast Amsterdam de bovenliggende partij. In de week van 5 juli gaan de hoge Eurovisie-bazen met meer nieuws komen over de eisen die ze aan onze steden stellen. Dan weten we dus meer!

Wendy van Dijk?

Talloze BN’ers lieten eerder al doorschemeren dat ze best willen presenteren. Jan Smit en Cornald Maas, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van Wendy van Dijk? Die ziet dat ook wel zitten, samen met maatje Martijn Krabbé natuurlijk. Deze wens kwam haar op véél kritiek te staan!

Puntentelling

Hopelijk gaat Duncan, mocht hij écht willen presenteren, het iets anders aanpakken bij de puntentelling. Zo konden wij dit jaar eigenlijk al eerder weten dat Duncan ging winnen. Tenminste: als de presentatoren in Tel Aviv ons niet zouden misleiden om spanning op te bouwen (wat ze uiteraard wél deden).

Lees verder