Wendy van Dijk en Martijn Krabbé

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk en Martijn Krabbé

Wendy van Dijk: "Ik wil het Songfestival met Martijn presenteren"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Songfestival is net afgelopen maar we zijn nu al druk aan het nadenken over de volgende editie. Er wordt druk gespeculeerd over wie de wedstrijd moet presenteren en Martijn Krabbé's naam hangt vaak in de lucht. Als het aan Wendy van Dijk ligt hoort zij naast haar oud-collega op het podium. “Als Martijn Krabbé het Songfestival gaat presenteren dan hoor ik daar wél naast.

Mooi setje

In het programma 6 Inside werd er uitgebreid gepraat over het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar in Nederland wordt georganiseerd dankzij de winst van Duncan Laurence. Het ging over de kosten (een ruime 25 miljoen euro…) en de presentatoren Koos van Plateringen, Jan Versteegh, Albert Verlinde en Patty Brard speculeerden over welke BN'ers de felbegeerde presentatieklus mogen krijgen. Verschillende bekende Nederlanders hadden een filmpje ingestuurd waarin zij hun voorkeur gaven, waaronder dus Wendy. Zij vertelde dat Martijn en zij na alle programma’s die ze hebben gepresenteerd wel echt een mooi setje samen zijn. Hint hint!

Nou sorry hoor

Albert Verlinde keek hier raar van op. Terwijl Jan Versteegh zei dat hij het mooi vond dat niemand zich opwerpt, ging Verlinde daar volop tegenin. “Je gaat toch niet zélf roepen: dat moet ik doen?” Versteegh probeerde Wendy nog te verdedigen door te zeggen dat iemand het toch gewoon leuk kan vinden om dat te presenteren. Waarop Patty en Albert allebei zeiden, “ja, maar dat is wat anders dan dat je zegt: we zouden een leuk duo zijn.

Wie de zangwedstrijd gaat presenteren is nog lang niet duidelijk. YouTuber en visagiste Nikkie de Jager zag het ook wel zitten om als presentatrice op het podium te staan. Albert Verlinde vindt dat het iemand moet zijn van de publieke omroep, aangezien het daar ook wordt uitgezonden. We zullen nog even moeten wachten, maar tot die tijd kan je genieten van de vreemdste Songfestival acts ooit

Lees verder