Nikke de Jager op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikke de Jager op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials

John van den Heuvel wil gechanteerde NikkieTutorials helpen

|
|

Laatste update:

De coming-out van YouTube-fenomeen NikkieTutorials had toch wel een naar randje: in haar extreem goed bekeken video, waarin ze onthult transgender te zijn, vertelde ze óók dat iemand haar chanteerde. Misdaadverslaggever John van den Heuvel komt nu to the rescue!

Crimefighter Van den Heuvel hoopt dat Nikkie's chanteurs hier niet zomaar mee wegkomen en bood haar in de RTL Boulevard van gisteren zelfs zijn expertise aan. "Ik ben benieuwd - en ik zou haar daar zelfs graag bij helpen - wie dat nou geweest zijn", vraagt 'ie zich af. "Wie zo ziek is om zo iemand op die manier, met die wetenschap en kennis, te chanteren?"

Chanteren

De zieke afpersers dreigden om het verhaal van Nikkie de Jager via de pers naar buiten te brengen. Hierdoor voelde ze zich genoodzaakt om het dan maar zélf te vertellen op haar eigen kanaal. Van den Heuvel vindt dit een goede oplossing, maar hoopt niet dat de chanteurs er zomaar mee wegkomen. Het is vooralsnog niet bekend of Nikkie de hulp van Van den Heuvel accepteert. 

Coming-out

Deze 'noodgedwongen' coming-out leverde Nikkie gelukkig wel honderden, zo niet duizenden extreem positieve reacties op. Nu gaat ze daar even rustig van bijkomen. Gelijk heeft ze! "Ik ben overladen door positieve reacties en daar geniet ik enorm van. Voor nu kies ik er verder voor om hier in stilte van te genieten", zo meldde ze gisteren in een persverklaring.

Lees verder