Chateau Meiland, Martien Meiland, brand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, Martien Meiland, brand

We weten wanneer Chateau Meiland seizoen 4 start!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We weten wanneer het vierde seizoen van de Meilandjes op tv komt! De nieuwe afleveringen van Chateau Meiland komen vanaf 31 augustus 2 keer per week op de buis. Dubbel zoveel wijnen, wijnen, wijnen dus!

Wat gooeedd!

Elke maandag en donderdag kunnen we gaan genieten van de avonturen van kasteelheer Martien Meiland, zijn steun en toeverlaat Erica, dochters Maxime en Montana en kleindochter Claire. In het vierde seizoen zullen we de terugkeer naar Nederland volgen. Het Chateau staat te koop en de familie verhuist weer terug naar ons kikkerlandje. De Meilandjes doen dat natuurlijk op hun eigen prettig gestoorde manier. In een Instagram-post maken ze blij bekend wanneer we ze weer op tv zien.

Chateau Meiland in de verkoop

Omdat het Chateau wordt verkocht, moet het er natuurlijk piekfijn uitzien. Er is daarom veel werk aan de winkel! En we zagen al dat zelfs opruimen bij de familie Meiland verkeerd kan gaan, dus dat belooft wat! We zien ook huishoudster Nadège nog terug in het programma. De familie probeert er alles aan te doen haar goed achter te laten. Dat is ze niet in dank afgenomen. Nadège haalde flink uit naar de familie later. Iets wat Martien helemaal niet snapt. 

Ook in het nieuwe huis in Nederland moet nog veel gebeuren. En wat gaat de familie doen om de centjes te verdienen? Daar gaat seizoen 4 helemaal om draaien!

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.

Lees verder