Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Wat weten we over Leroy Molkenboer, de vriend van Maxime Meiland?

|
|

Laatste update:

Maxime Meiland heeft de liefde van haar leven gevonden. Deze Leroy begint langzaamaan ook een BN'er te worden, maar wie is hij eigenlijk?

Al een tijdje zit Maxime Meiland op een roze wolk met haar vriend Leroy Molkenboer. De twee verwachten spoedig een kindje en op Instagram vertellen ze regelmatig hoe gelukkig ze zijn met elkaar. Maar afgezien van het genante wc-verhaal horen we niet zo veel van Leroy. Wat weten we nu eigenlijk van hem? Wij zochten het voor je uit.

Bekend in medialand

In 2010 studeerde Leroy af aan het mediacollege van Amsterdam. Niet lang daarna ging hij aan de slag als cameraman. Achter de schermen is Leroy dan ook geen onbekende en hij heeft onder andere gewerkt voor Radio 538. Tegenwoordig werkt hij al een aantal jaar voor Hoens Creative, waardoor hij aan de slag ging voor Chateau Meiland. Hoewel het leven als cameraman niet altijd over rozen gaat, heeft Leroy er wel de liefde van zijn leven door gevonden. Tijdens de opnames voor de leader van het televisieprogramma sloeg de vonk tussen hem en Maxime over. Cute!

De spotlights in

Hoewel Leroy eerst verkondigde dat hij liever zijn plekje innam achter de camera dan ervoor, begint hij zijn status als BN'er langzaam te accepteren. Hij heeft ook al zijn eerste interview gegeven op Radio 538. “Intussen kent iedereen hem immers wel”, merkten zijn oud-collega’s op. Maar voor Leroy voelt het niet zo. Hij vindt het bijzonder om opeens zo erg in de spotlights te staan. In het interview verklapte Leroy dat hij vaker in de realityserie te zien zal zijn, maar tot op heden hebben we hem nog niet heel vaak voorbij zien komen.

De ware

Naar eigen zeggen heeft Leroy de ware gevonden. Hij was de eeuwige vrijgezel en ging los op feestjes. Tot hij Maxime tegen het lijf liep. Leroy vertelt tegen 538-dj Frank Dane dat hij ervan overtuigd is dat hij en Maxime voor altijd bij elkaar blijven. Begin september 2020 vond Leroy het nog te vroeg om over toekomstplannen te praten. Zaken als samenwonen en trouwen wilde hij toendertijd nog niet over nadenken. Nu is de tijd dan toch aangebroken.

Een bruiloft?

Sinds kort is hij samen met zijn Maxime verhuisd naar Noordwijk. Misschien dat we over een tijdje ook wel een bruiloft kunnen verwachten.  Maxime ziet het in ieder geval wel zitten. In Kerst met de familie Meiland zei ze: “Ik wil natuurlijk wel heel graag trouwen met Leroy. Hij wil dat ook wel, maar het ligt bij hem. Misschien denk hij wel: door corona wacht ik nog even.

Gelukkig wordt Leroy met open armen ontvangen door zijn spraakmakende schoonfamilie. Zowel Martien Meiland als Erica Meiland kunnen niet wachten om opa en oma te worden. Wat goéééd!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder