Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Maxime Meiland en Leroy delen 'domme en gênante' wc-onthulling

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meid, wát een verhaal! De zwangere Chateau Meiland-realityster Maxime Meiland deelt een "dom en gênant" wc-verhaal, zoals ze 't zelf noemt. Ze zette per ongeluk haar achterste in vuur en vlam. Ook vriend Leroy Molkenboer kreeg een brandende bips.

Maxime en Leroy, die nét goed en wel samenwonen in hun nieuwe huis, waren iets te enthousiast met hun nieuwe geurstokjes die onfrisse wc-luchtjes moeten verhullen. Er ontstond een tikkie gevaarlijke situatie. "Hé jongens, ik moet dit verhaal toch gaan vertellen", deelde Maxime gisteren in haar Insta-Stories. "Het is een beetje dom en gênant, maar ook wel geestig, want wie overkomt dat nou?"

'Branderig gevoel'

"Toen Lee (Leroy, red.) gisteren op de wc zat, was de wc-rol op. Hij pakt er dus een achter de roomspray-houder en doet dat op de rol. Hij krijgt opeens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb blaasontsteking", legde Maxime uit. Leroy wist meteen hoe dit kon gebeuren. "Hij zei toen: ‘Volgens mij is het toch omdat het ontzettend gelekt heeft op de wc-rol.’ We stonden gisteren dus in vuur en vlam van onder."

Vreselijke wc-blunder

Ze waarschuwt haar volgers: check bij het afvegen of er geen geurstokjesvloeistof aan het papier hangt! Ja, kleine kans, maar you never know. "Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit. Het is ook nog gevaarlijk trouwens."

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder