Maxime Meiland en vriend Leroy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland en vriend Leroy

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn verhuisd

|
|

Laatste update:

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn vandaag verhuisd naar hun nieuwe huis in Noordwijk. Zoals we allemaal weten, betekent verhuizen ook een hoop gesjouw met verhuisdozen. Gelukkig biedt papa Martien het stel een helpende hand!

Martien komt gezellig helpen verhuizen

Maxime Meiland is vandaag officieel samen gaan wonen met haar vriend Leroy Molkenboer. Op Instagram deelt Leroy foto’s van de verhuizing. “Wij zijn verhuisd!”, schrijft hij erbij, inclusief hartje en feesttrompet. Op de foto’s zien we Maxime en Leroy sjouwen met verhuisdozen. Ook papa Martien Meiland heeft zijn handen uit de mouwen gestoken om de twee te helpen bij hun verhuizing.

De hele familie Meiland verhuisd

De oplettende kijker spot natuurlijk meteen die drie kratjes bier in de achtergrond. De familie Meiland is voor zover wij weten toch echt meer van het wijnen… Maar goed, het huis zou best ook een fancy wijnkelder kunnen hebben. Helaas blijft het op de foto’s van Leroy enkel bij een vluchtige blik in de garagebox.

Gelukkig hadden we eerder al ontcijferd dat Maxime en Leroy verhuizen naar een twee-onder-een-kapwoning in Noordwijk. Naar verluidt kostte het huis een flinke duit, alhoewel het nog altijd een schijntje is in vergelijking met wat Martien en Erica voor hun nieuwe woning moesten lappen… Zij betaalden met ‘hun miljoenenvermogen’ de hoofdprijs voor hun nieuwe villa in Noordwijk, waar trouwens eerder ook al een BN’er woonde!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder