Chateau Meiland, Maxime en Claire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland, Maxime en Claire

Maxime Meiland showt trots haar beginnende babybuik

|
|

Laatste update:

We vertelden jullie vorige week natuurlijk al dat Maxime Meiland en haar Leroy Molkenboer in blijde verwachting zijn! De twee steken hun geluk sinds die onthulling niet bepaald onder stoelen of banken. Zo laten ze hun social media-volgers bijvoorbeeld met volle teugen meegenieten!

Maxime en Leroy krijgen een kindje

Claire Meiland krijgt een broertje of zusje! Moeder Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer vertelden eerder deze week dat ze een kindje te krijgen. De twee zijn dolgelukkig – net als vader Martien trouwens – en konden niet wachten om het nieuws openbaar te maken! We snappen dan ook volledig dat ze hun volgers inmiddels maar wat graag meenemen op hun roze wolk. Leroy vertelde eerder bijvoorbeeld al dat hij al snel wist dat hij graag een kind met de Meiland-dochter wilde. En gelukkig was hen dat geluk dus ook (snel!) gegund! Maxime laat op haar beurt haar Instagram-volgers haar groeiende babybuik zien

Maxime toont babybelly op Instagram

Maxime deelde een filmpje op Instagram waarin ze met Leroy aan het koken is. Daarin laat ze ook haar kersverse babybelly zien! Het is niet bekend hoe lang Maxime precies zwanger is, maar we zien gelukkig ook al een klein buikje verschijnen (via Shownieuws).

Maxime Meiland babybuik Instagram zwanger

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Jammer genoeg zullen we Claire in de toekomst mogelijk wat minder zien. Maar misschien maakt de grotere aanwezigheid van Leroy dat gemis een klein beetje goed!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder