Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Aww! Maxime Meiland laat vriend Leroy elke dag ‘stralen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Maxime Meiland is sinds enkele maanden tot over haar oren verliefd op Leroy. En gelukkig is die liefde geheel wederzijds! Vriend Leroy stelt namelijk dat Maxime hem elke dag laat stralen!

"Jij laat me stralen, elke dag weer!"

We beginnen deze vrijdagavond met een superschattig nieuwtje. Maxime Meiland viel afgelopen zomer voor de charmes van de 29-jarige cameraman Leroy Molkenboer. De twee leerden elkaar kennen op Chateau Meiland en zijn inmiddels al een paar maanden dolgelukkig samen. Zo blijkt bijvoorbeeld wel uit onderstaande Instagram-post! Maxime deelde namelijk een nieuwe foto, waarop Leroy vol liefde reageerde: "Jij laat me stralen, elke dag weer!"

Maxime Meiland en Leroy in Chateau Meiland

Oké, misschien waren het benoemen van samenwonen en het passen van trouwjurken inderdaad nog wel een tikje voorbarig, maar wij zijn blij dat de amour nog steeds in de lucht hangt voor Maxime en Leroy. De cameraman maakt binnenkort zelfs zijn tv-debuut in Chateau Meiland!

Het is echter niet alleen rozengeur en maneschijn in het leven van de Meilandjes… We noemen bijvoorbeeld de ruzie met Caroline, de voormalige huisvriendin van de familie, die zelfs uitliep op een gevecht! Of neem de ophef rondom het vertrek van Nadège, met als absoluut hoogtepunt (of beter: dieptepunt...) het publiek maken van details over haar seksleven.

Chateau Meiland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder