Martien Meiland, biografie

Veronica Superguide logo
Martien Meiland, biografie

Ruzie Martien Meiland en Caroline leidde tot vechtpartij met Maxime

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

As we speak vindt de boekpresentatie van Martien Meiland zijn biografie Martien plaats. In de biografie doet de kasteelheer ook een boekje open over zijn relatie met Caroline. Zo blijkt er zelfs een vechtpartij te zijn geweest!

Vechtpartij tussen Maxime en Caroline

Martien Meiland vertelt (via RTL Boulevard) in zijn biografie Martien openhartig over zijn verstandhouding met Caroline van Eerden, de voormalige huisvriendin van de familie. De twee leken aan het begin van Chateau Meiland twee handen op een buik, maar Caroline vertrok uiteindelijk wegens “gezondheidsklachten” en “heimwee" naar Nederland. Dat klinkt redelijk mild, maar in het boek onthult Martien dat hij en Caroline wel degelijk fikse ruzie hebben gehad! Het liep zelfs zo uit de hand dat er een vechtpartij plaatsvond tussen Maxime en Caroline! Maxime zou daarbij een litteken zijn opgelopen.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Caroline en Nadège weg om geld?

In de biografie Martien lezen we dat de ruzie tussen de Meilandjes en Caroline onder meer te maken had met geld. Caroline bleek namelijk hogere schulden te hebben, dan dat ze eerder had verteld. En dat terwijl de familie die schulden wilde aflossen. Eerder vandaag vertelden we jullie al dat het gedonder met Nadège in Chateau Meiland eigenlijk ook door vervagende grenzen is ontstaan… Gelukkig blijft Martien altijd positief: Nadège is volgens hem, net als Caroline, op een andere 'bus' gestapt. Op weg naar nieuwe avonturen met nieuwe mensen.

Het is onduidelijk of Caroline de betreffende passages uit de biografie al gelezen heeft. We zijn in ieder geval benieuwd of haar eerdere handreiking richting de Meilandjes nog staat!

Lees verder