Fikse domper voor vriend Maxime Meiland

Door Redactie
Maxime Meiland uit Chateau Meiland met vriend Leroy 2020

2020 gaat voor de meeste mensen de geschiedenis in als rampjaar. Leroy, de vriend van Maxime Meiland, doet er op de valreep nog een schepje bovenop met een akelig bedrijfsongelukje.

Zwaar statief

Leroy leerde Maxime Meiland in eerste instantie kennen door zijn werk als cameraman. Maar inmiddels heeft hij ontdekt dat het vak ook een keerzijde heeft! Vorige week heeft hij namelijk een zwaar statief op zijn voet laten vallen. Het resultaat: een kleine teen die waarschijnlijk gebroken is. Leroy vertelt tegenover Shownieuws dat hij er niet op kan lopen. Tot overmaat van ramp kan hij daardoor voorlopig ook zijn werk niet uitvoeren!

Maxime en Leroy

Ondanks de flinke tegenvaller zal Leroy het afgelopen jaar niet helemaal vervloeken. Het lijkt er namelijk op dat Cupido een voltreffer op zijn naam kan schrijven. Op Instagram schreef de cameraman over Maxime Meiland: “Jij laat me stralen, iedere dag weer.” Geen wonder dat zijn schoonfamilie helemaal met hem wegloopt: “Hij past helemaal in onze family!”, jubelde Martien eerder.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Spin-off Chateau Meiland?

Met alle spotlights gericht op de familie Meiland, ligt het voor de hand dat Leroy binnenkort een grote rol krijgt toebedeeld in Chateau Meiland. Maar daar is de cameraman net iets minder enthousiast over: “Een beetje een bijrol spelen is prima, maar de hoofdrollen zijn toch echt voor die andere drie.” Maxime verklaarde echter dat zij een spin-off van Chateau Meiland met haar en Leroy wel ziet zitten!