Maxime Meiland, Claire

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland, Claire

Vriend Maxime Meiland over rol in nieuw seizoen Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Maxime Meiland mag sinds kort Chateau Meiland-cameraman Leroy haar vriend noemen. De twee lijken dolgelukkig samen! Hoewel Leroy nu toch echt deel uitmaakt van de fam lijkt hij niet al te happig om zelf ook een rol te krijgen in de realityserie.

Liever achter de Chateau Meiland-camera

In een interview met Privé (via Shownieuws) laat Maxime Meiland haar vriend Leroy weten dat hij eigenlijk liever achter de camera van Chateau Meiland staat dan dat hij zelf in beeld te zien is: “Een beetje een bijrol spelen is prima, maar de hoofdrollen zijn toch echt voor die andere drie. Misschien doe ik in de toekomst wat meer dan nu, maar nooit zo prominent als Maxime.” En daar heeft Leroy een hele goede reden voor: “Ik vind het namelijk heel lastig om mijn werk los te laten wanneer ik bij haar ben. Tijdens het draaien kijk ik toch continu hoe ze dat doen en wat ervan gebruikt kan worden.”

"Een soort tweede Pfaffs ofzo"

Maxime kijkt ter aanvulling alvast even naar de toekomst: “Als we echter nog een aantal jaar doorgaan, dan zie ik het wel voor me dat ook Dirk (de vriend van Montana, red.) en uiteindelijk Leroy er meer bij betrokken worden. Misschien worden we dan wel een soort tweede Pfaffs ofzo." Op de vraag of de kijkers een romantische verhaallijn niet juist hartstikke leuk zouden vinden, antwoordt Leroy lachend dat hij en Maxime dan misschien maar een eigen reallifesoap moeten starten!

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Nieuw seizoen Chateau Meiland?

Ondanks dat de tekenen positief zijn, is een nieuw seizoen van Chateau Meiland nog niet bevestigd. Wel weten we zeker dat de Meilandjes rond de feestdagen te zien zijn in een (veelbesproken...) kerstspecial. De special wordt in meerdere delen uitgezonden, namelijk op 22, 23 en 24 december. Je ziet de afleveringen van Chateau Meiland viert kerst in Zweden rond de klok van 20:30 uur op SBS6.

Lees verder