Wat is er gebeurd met… Marc-Marie Huijbregts?

MArc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts werd bekend door zijn theatershows, een bijzonder leuke jaargang van Wie is de Mol?, Dit was het Nieuws én natuurlijk als tafelheer bij De Wereld Draait Door. Wat spookt de Tilburgse grappenmaker op dit moment allemaal uit?

Toen De Wereld Draait Door stopte keek men in eerste instantie vooral naar Matthijs van Nieuwkerk, die jarenlang hét gezicht van het programma was. Voor Marc-Marie Huijbregts was het einde van de populaire talkshow natuurlijk óók een momentje. Laten we niet vergeten dat hij jarenlang een vaste tafelgast was in het programma.

Geëmotioneerd sloten Van Nieuwkerk en Huijbregts het langlopende programma af

De cabaretier was daarna even wat minder prominent in the picture, maar een tijdje later startte hij met schrijfster Aaf Brandt Corstius de podcast Marc-Marie & Aaf vinden Iets. Hierin delen ze scherpe observaties over o.a. het weer, suikeroompjes, kappers: je kunt het zo gek niet bedenken!

Dankzij de podcasts ontdekten we dat ‘Koffietijd best een pittig programma is’ en dat Marc-Marie in een razende Roeland verandert zodra hij in de auto stapt! Bewust of onbewust veroorzaken Marc-Marie en Aaf met hun podcast behoorlijk wat commotie.

Ondertussen is Huijbregts nog steeds te zien in talkshows als Jinek, waar hij Eva Jinek fijntjes (doch meedogenloos!) op haar decolleté wees, Humberto en Beau. Hij was eind 2020 te zien in Ranking the Stars, figureerde in één van de meest deprimerende afleveringen van De Slimste Mens (buiten zijn eigen schuld; we weten dat je dit leest, Marc-Marie!) en is op social media óók prominent aanwezig.

Uitgesproken Marc-Marie!

In augustus kreeg de cabaretier de schrik van zijn leven toen hij door een vrouw werd aangevallen op de Amsterdamse Herengracht. Huijbregts reageerde natuurlijk erg geschrokken, maar inmiddels weer iets anders om zich druk over te maken. Hij reist het hele land door met zijn nieuwe theatershow Uitgesproken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Marc-Marie is dus iets minder vaak op tv te zien, maar zolang je geïmiteerd wordt in De TV Kantine zit je nog steeds geramd (ook al vind je het een bout-imitatie). De geliefde cabaretier is allerminst in een zwart gat gevallen. Sterker nog: een klein vogeltje heeft ons verteld dat Marc-Marie Huijbregts best wel eens De Vogelverschrikker in The Masked Singer kan zijn!