Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland

Wat goed! Elke dag Chateau Meiland deze zomer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Chateau Meiland is een daverende hit voor SBS6 en daarom zendt de zender binnenkort elke dag een aflevering uit! Vanaf 14 juni krijg je een dagelijkse dosis Martien Meiland op de zender.

Op dit moment loopt het vijfde seizoen van Chateau Meiland, waarin de familie een nieuwe boerderij kocht in Hengelo én weer op zoek moest naar een ander huis. Dochter Maxime kreeg een nieuwe vriend en Erica werd verliefd op een privé-detective.

SBS6 neemt je vanaf 14 juni mee terug naar het prille begin van Chateau Meiland, en herhaalt alle seizoenen achter elkaar. We maken opnieuw kennis met Chateau Marillaux én huishoudster Nadège.

Martien Meiland en zijn familie werden in 2019 een fenomeen en tegenwoordig zijn ze niet meer van de beeldbuis te slaan. Het kan de coronacrisis zijn, maar we kunnen ons al bijna geen tijd meer herinneren waarin we het níet allemaal over Martien (en zijn tijdloze wijsheden) hadden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De hele zomer Chateau Meiland!

Hoewel het voor SBS6 natuurlijk een vrij makkelijke manier is om de programmering te vullen, is het toch leuk om de reeks eens opnieuw te zien. Hoewel er steeds gewaarschuwd wordt voor ‘Martien-moeheid’, lijkt deze grens nog steeds niet bereikt! Nu Chateau Meiland volgens sommigen wel érg geregisseerd lijkt kunnen de oudere afleveringen weer spontane gekkigheid laten zien.

Als mensen de familie over een tijdje misschien toch zat zijn, dan zal Martien zelf er trouwens niet om treuren.

Chateau Meiland wordt vanaf 14 juni elke dag herhaald op SBS6, vanaf 19:30 uur.

Lees verder