Nadège in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège in Chateau Meiland

Nadège zoekt toenadering familie Meiland: 'Dat vind ik zo aardig'

|
|

Laatste update:

Voormalig Chateau Meiland-huishoudster Nadège zoekt toenadering tot de Meilandjes. Zouden ze elkaar misschien weer eens moeten opzoeken? De familie reageert echter verdeeld.

'Het valt me mee van Nadège'

Zou het ooit nog goedkomen tussen de familie Meiland en hun voormalig Chateau Meiland-huishoudster Nadège? In de nieuwe aflevering is te zien hoe de strijdbijl misschien voorzichtig begraven gaat worden… Nadège heeft namelijk contact gezocht met Erica, Martien en Maxime. Via een mailtje condoleert Nadège de Meilandjes met het verlies van hun hond Bommel. “Dat vind ik zo aardig”, horen we Martien reageren. Ook Erica vindt het “lief”. Zelfs Maxime lijkt een klein beetje te ontdooien: “Het valt me mee van Nadège.”

Maxime vindt haar ouders naïef

Dat is echter nog niet alles! Martien oppert meteen om Nadège uit te nodigen voor Pasen. Erica heeft daar wel oren naar. Ze heeft geen zin meer in ruzie: “Op een gegeven moment is het klaar. Dan moet je het ook begraven. Dan is het gewoon weer goed.” Martien beaamt dat sentiment. Maxime is het er echter niet mee eens en vertrekt haar gezicht. “Wij zijn ouder en een stuk milder”, zo verklaart Erica haar reactie. Maxime vindt "milder" echter niet het juiste woord… Zij zou haar ouders eerder “naïef” noemen. Ouchie... Zo te horen, is Maxime de dreigementen van Nadège nog niet vergeten!

Zit je al klaar voor de nieuwe aflevering van Chateau Meiland? We deelden eerder al deze preview, waarin te zien is dat Maxime, Erica en Martien een grote opruim-sessie beramen, een beetje in de stijl van Marie Kondō. Dat wordt ongetwijfeld weer heerlijk hysterisch.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder